Dom i organizacija

Pčelarko ubrusi – recenzija

Svoju recenziju započet ću sa predstavljanjem proizvoda koji je i meni samoj do nedavno bio nepoznanica. Radi se o prirodnim ubrusima od pčelinjeg voska za zamatanje hrane. Izrađeni su od 100% pamuka i koriste se kao alternativa aluminijskoj i prijanjajućoj foliji. Mene je ovaj proizvod na prvu jako zainteresirao i s velikim zadovoljstvom krenula sam s korištenjem istog.

Iza brenda Pčelarko ubrusi stoji divna Marina i njezina obitelj koji svu svoju ljubav daju u izradu ovih ubrusa. Ubrusi su ručni rad – od krojenja tkanine, premazivanja voskom do same ambalaže.

Možete ih koristiti za zamatanje različitih proizvoda. S obzirom da su vrlo fleksibilni, koristite toplinu svojih ruku kako bi se što bolje oblikovali prema proizvodu/posudi koju planirate zaštititi. Prije prvog korištenja ubruse je potrebno ručno oprati u hladnoj vodi sa blagim sapunom, obrisati višak vode te ih ostaviti da se posuše na zraku.

U testnom periodu koristila sam ih za:

  • zamatanje sendviča (sendvič ostaje svjež i nakon nekoliko sati)
  • pokrivanje ostataka hrane od obroka (nakon što se ohlade; bitno je ne koristiti ih na vrućoj hrani kako se vosak ne bi počeo topiti), pokrivanje raznih salata, tijesta i sl.
  • zamatanje sireva i drugih suhomesnatih proizvoda
  • zamatanje voća i povrća (produljuje im svježinu).

S obzirom da se radi o proizvodu pogodnom za višekratnu uporabu, nakon korištenja ubrus je potrebno oprati, osušiti i pripremiti za sljedeće korištenje,

Željela bih napomenuti kako vas ne mora brinuti činjenica da je ubruse potrebno prati nakon svakog korištenja jer je postupak zaista kratak. Toliko kao i pranje ruku. 🙂 Ubrusi se brzo osuše i spremni su za ponovnu upotrebu. Meni su se pokazali jako korisnima. Vrlo su čvrsti, a ujedno dovoljno prilagodljivi kako bi lijepo zaštitili proizvod kojem se čuva svježina. Otpada nema i stoga nisu štetni za okoliš.

Ukoliko imate priliku, probajte ove ubruse i izaberite svoj dizajn iz ponude Pčelarko ubrusa. Ja ću ih definitivno koristiti i dalje. 🙂

Marija

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.