Polica privatnosti

Zasigurno ste već čuli kako je 25.05.2018. g. na snagu stupila nova EU regulativa o zaštiti osobnih podataka, tzv. GDPR.
Ovim putem vas želimo obavijestiti kako Vašu e-mail adresu koristimo isključivo za slanje obavijesti o objavi novog posta na stranici te kako ćemo tu adresu čuvati toliko dugo dok Vi to budete željeli. Vaša e-mail adresa neće biti prosljeđivana niti u jedan drugi sustav.

Ukoliko se želite odjaviti s naše newsletter liste, to u svakom trenutku možete učiniti klikom na link koji se nalazi u dnu svakog našeg e-maila ili nas možete kontaktirati na e-mail srecanakvadrat00@gmail.com i zatražiti brisanje vaših podataka.

Hvala Vam!

TKO SMO MI:

Adresa naše web-stranice je: http://srecanakvadrat.com.hr.

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO:

Prilikom prijave na newsletter prikupljamo podatak o imenu i e-mail adresi.

KOMENTARI:

Kada posjetitelji napišu komentar, na web-stranici prikupljamo podatke prikazane u formi komentara (ime i  e-mail adresu kao obavezne podatke te website ukoliko ga imate). Također prikupljamo podatke o IP adresi posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam. Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/.

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte. Nakon odobrenja komentara, Vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

MEDIJ:

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

UGRAĐENI SADRŽAJ SA DRUGIH WEB STRANICA:

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE:

Ukoliko napišete komentar, on i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je iz razloga kako bismo automatski prepoznali i odobrili buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA:

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih Vaših osobnih podataka. Ovo ne uključuje one podatke koje smo obavezni čuvati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.