O meni

Dobro došli na stranice bloga Sreća na kvadrat!

Moje ime je Marija. Rođena sam Riječanka, dalmatinskih korijena, a pred više od 10 godina riječku sam adresu zamijenila zagrebačkom.

Zaljubljenica sam u raščišćavanje i organizaciju doma. Težim jednostavnosti u životu i prilično sam uvjerena da se ona stvara u domu svakoga od nas. Živjeti u prostoru sa što manje nepotrebnih stvari, a sve kako bismo se fokusirali na one situacije, događaje, poslove, osobe koji su nam zaista bitni – to je ono što želim u životu. Jednom kada raščistite svoj dom kreće se na drugu fazu – organizacija stvari. Svrha organizacije je stvoriti praktičan dom i naučiti u njemu održavati ravnotežu, a ne savršenstvo. Volim pronalaziti jednostavne načine kako bih dom svoje obitelji uredila sa što manje napora. A njih ću na ovom blogu dijeliti sa vama.

U japansku umjetnost raščišćavanja i organizaciju doma poznatoj kao KonMariTM metoda zaljubila sam se pred više godina. Nakon osobnog iskustva sa čarolijom pospremanja svoga doma zasigurno mogu reći kako mi se život promijenio.

Upravo iz tog razloga sam danas certificirana KonMariTM konzultantica, posvećena pomaganju (pre)zaposlenim ženama kako bi organizirale i olakšale svoj prostor za (sretno) življenje.

Jako me veseli što ste tu.

Marija

Kontakt: marija@srecanakvadrat.com.hr