O meni

Dobro došli!
Sreća na kvadrat je blog posvećen majčinstvu. Ovdje ću s vama dijeliti ponajviše svoje priče o životu mame blizanaca, ali pisati ću i o svojim DIY projektima, najdražim receptima, slobodnom vremenu i inspiracijama.

Moje ime je Marija. Rođena sam Riječanka, dalmatinskih korijena, a pred više od 10 godina riječku sam adresu zamijenila zagrebačkom. I nisam požalila! Volim Zagreb.

Tu sam upoznala njega, svoju pravu ljubav iz koje su nastale dvije nove male ljubavi, ali jednako tako snažne i vrijedne – naši Princ i Princeza.

Oduvijek sam bila tip osobe koja sve voli “napismeno” jer se tako osjećam sigurnije, spremna za ono što me očekuje. Tako sam godinama pisala dnevnik, a kasnije crtice iz svoga života švrljala po brojnim papirićima te ih čuvala u istoj onoj kutiji gdje čuvam i srcu najdraže karte od koncerata, šećere iz omiljenih kafića i ljubavne poruke prvih simpatija.
Ovaj blog je upravo jedno takvo mjesto gdje želim upisivati naše svakodnevne trenutke, zgode i nezgode, svoja razmišljanja i podijeliti ih sa vama. Jako me to veseli, a nadam se da će zanimljivo biti i vama. 🙂

Marija xoxo