O meni

Dobro došli!

Ja sam Marija Budija Bingula, organizatorica doma iza imena Sreća na kvadrat. Tu sam da ti pomognem pospremiti tvoj dom kako bi si oslobodila vrijeme za ono što voliš. ❤

ZAŠTO RAŠČIŠĆAVANJE I ORGANIZACIJA?

Putem procesa raščišćavanja, oslobađaš svoj dom od svih onih stvari koje ti ne služe i ne donose nikakvu vrijednost u tvoj život. Svrha organizacije je stvoriti praktičan i funkcionalan dom za sebe i svoje potrebe, takav dom u kojem ćeš znati što posjeduješ i gdje je sve na svom mjestu. A ti ćeš u takvom domu dobiti vrijeme i prostor za slobodne trenutke u kojima zaista uživaš.

KONMARI® METODA POSPREMANJA DOMA

Radi se o specifičnoj metodi pospremanja doma na način da svoju odluku o tome koje predmete želiš zadržati u svome domu, donosiš na temelju osjećaja da li određeni predmet izaziva u tebi radost ili ne. Metodu je osmislila poznata japanska savjetnica za organizaciju prostora Marie Kondo. 

S ovom japanskom umjetnosti raščišćavanja i organizacije doma, upoznala sam se pred više godina. Tek nakon osobnog iskustva sa čarolijom pospremanja svog doma zasigurno mogu reći kako mi se život promijenio.

Upravo iz tog razloga, danas sam certificirana KonMari® konzultantica, posvećena pomaganju (pre)zaposlenim ženama i majkama kako bi putem procesa raščišćavanja oslobodile svoj prostor, da im bude potpora za (sretno) življenje. 

KAKO TI MOGU POMOĆI?

  • Riješiti se viškova, stvoriti funkcionalan dom koji je jednostavno održavati.
  • Pružam ti svoje znanje, iskustvo i korak po korak te vodim u procesu stvaranja doma kakvog želiš.
  • Ne osuđujem i razumijem tu gdje si sad.
  • Podržavam te da ne odustaneš.

U odjeljku “Kako raditi sa mnom?” provjeri na koje sve načine možeš raditi sa mnom kako bi za sebe stvorila praktičan i funkcionalan dom.

Ako imaš dodatno pitanje ili ti je potrebna podrška certificirane KonMari® konzultantice u pospremanju svoga doma, slobodno mi se obrati. 🙂

Jako me veseli što si tu.

Kontakt:

mail: marija@srecanakvadrat.com.hr

mobitel: 097 755 0941