O meni

Dobro došli na stranice bloga Sreća na kvadrat!

Moje ime je Marija. Rođena sam Riječanka, dalmatinskih korijena, a pred više od 10 godina riječku sam adresu zamijenila zagrebačkom. I nisam požalila! Volim Zagreb. Tu sam upoznala Njega, svoju pravu ljubav iz koje su nastale dvije nove male ljubavi, ali jednako tako snažne i vrijedne – naši Princ i Princeza.

Zaljubljenica sam u raščišćavanje i organizaciju doma. Težim jednostavnosti u životu i prilično sam uvjerena da se ona stvara u domu svakoga od nas. Dom… živjeti u prostoru sa što manje nepotrebnih stvari, a sve kako bismo se fokusirali na one situacije, događaje, poslove, osobe koji su nam zaista bitni – to je ono što želim u životu.

U procesu sam učenja potrebnih vještina kako bi se naš dom raščistio od stvari koje nam nisu korisne, potrebne ili nam ne donose sreću u životu. Jednom kada raščistite svoj dom kreće se na drugu fazu – organizacija stvari. Svrha organizacije je stvoriti praktičan dom i naučiti u njemu održavati ravnotežu, a ne savršenstvo. Volim pronalaziti jednostavne načine kako bih dom svoje obitelji uredila sa što manje napora. A njih ću na ovom blogu dijeliti sa vama.

Jako me veseli što ste tu. 🙂

Marija