DIY Shabby Chic uskršnja jaja

DIY Shabby Chic uskršnja jaja

Bliži nam se Uskrs, makar bi se vjerojatno svi složili da više izgleda kao da nam je Božić na vratima. Ožujak mi je doslovce proletio. Uz nedavni povratak na posao, slobodnog vremena imam manje nego ranije i nekako sam “zakazala” u ukrašavanju stana za nadolazeći blagdan. Ove godine uskršnje blagdane provesti ćemo na putovanju kod rodbine, ali bez obzira na to što nećemo biti u našem domu, odlučila sam iskoristiti materijal kojega imam kod kuće kako bih napravila vrlo jednostavna ali efektna shabby chic uskršnja jaja.

Ova je jaja vrlo jednostavno napraviti i sigurna sam da većina od vas kod kuće ima sav potreban materijal za njihovu izradu.

Za shabby chic uskršnja jaja biti će vam potrebno:

  • plastična jaja ili jaja od stiropora (ako imate kod kuće bilo kakva jaja koja ste kao i ja koristili prethodnih godina slobodno ih iskoristite)
  • uže od jute
  • pištolj za vruće lijepljenje
  • trake za ukrašavanje

Na dnu jajeta stavite malo ljepila, zalijepite kraj užeta i krenite ga dalje motati oko jajeta. Svako malo dodajte malo ljepila kako bi se uže još i bolje učvrstilo. Koristite uže iz jednog komada.

Na kraju bi vaše jaje trebalo izgledati ovako. 🙂

Ukrasite ga po želji, sa raznobojnim ukrasnim trakicama, dugmićima ili dodajte mašnicu od jute!

Stavite ih u uskršnju košaricu, podijelite svojim najdražima ili ih kao i ja objesite na grane cica mace i napravite lijepo uskršnje drvce. 🙂

Marija xoxoOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.