Pčelarko ubrusi – recenzija

Pčelarko ubrusi – recenzija

Svoju recenziju započet ću sa predstavljanjem proizvoda koji je i meni samoj do nedavno bio nepoznanica. Radi se o prirodnim ubrusima od pčelinjeg voska za zamatanje hrane. Izrađeni su od 100% pamuka i koriste se kao alternativa aluminijskoj i prijanjajućoj foliji. Mene je na prvu jako zainteresirao ovaj proizvod i zaista sam s velikim zadovoljstvom krenula s korištenjem istog.

Iza brenda Pčelarko ubrusi stoji divna Marina i njezina obitelj koji svu svoju ljubav daju u izradu ovih ubrusa. Izrađeni su rukom; od krojenja tkanine, premazivanja voskom do same ambalaže.

Možete ih koristiti za zamatanje različitih proizvoda. S obzirom da su vrlo fleksibilni, iskoristite toplinu ruku kako bi se što bolje oblikovali prema proizvodu/posudi koje planirate zaštititi. Prije prvog korištenja ubruse je potrebno ručno oprati u hladnoj vodi sa blagim sapunom, obrisati višak vode te ih ostaviti da se posuše na zraku.

U ovom testnom periodu koristila sam ih za:

  • zamatanje sendviča (sendvič ostaje svjež i nakon nekoliko sati)
  • pokrivanje ostataka hrane od obroka (nakon što se ohlade; ne koristite na vrućoj hrani kako se vosak ne bi počeo topiti), pokrivanje raznih salata, tijesta
  • zamatanje sira i drugih suhomesnatih proizvoda
  • zamatanje voća i povrća (produljuje svježinu)
  • zamatanje otvorenog svježeg sira (ostaje svjež i ne ukiseli se niti nakon 4-5 dana)

Nakon korištenja ubrus je potrebno oprati, osušiti i pripremiti za sljedeće korištenje, s obzirom da se radi o proizvodu pogodnom za višekratnu uporabu.

Željela bih napomenuti kako vas ne mora brinuti činjenica da je ubruse potrebno oprati nakon svakog korištenja jer je postupak zaista kratak, toliko kao i pranje ruku. 🙂 Ubrusi se brzo osuše i spremni su za ponovnu upotrebu. Meni su se pokazali jako korisnima, vrlo su čvrsti, a ujedno dovoljno prilagodljivi kako bi lijepo zaštitili proizvod kojemu se čuva svježina. Otpada nema i stoga nisu štetni za okoliš.

Ukoliko imate priliku, probajte ove vrlo korisne ubruse i izaberite svoj dizajn iz ponude Pčelarko ubrusa. Ja ću ih definitivno koristiti i dalje. 🙂

Marija xoxoOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.