Krafna ili možda ipak ne?

Krafna ili možda ipak ne?

Probudilo nas je sunce. Wow! Nakon 5-6 dana neumorne kiše u komadu, ovo je prilika za izlazak iz naša četiri zida.

Plan: idemo na donute u naš omiljeni kafić (čitaj: mama bi pojela donut i sjela na kavu) Sjesti….što to uopće znači?

Izazov: dvogodišnji blizanci koje apsolutno ne zanima moja želja za kofeinom i slatkim. Ok, možda samo za slatkim.

Iza ugla je Miss donut i još uvijek si prevrćem po glavi dali uzeti krafne za van i pojest ih divljački brzo na klupici dok su djeca zarobljena u kolicima ili sjesti “u miru” i smazat ih u kafiću. Ulazim unutra, dočekuje nas simpa cura, naručujem 4-5 donuta, sve redom neke s čokoladicama i kuglicama ne bi li njih dvoje zabavila barem na 5 min. I onda si naručim još i kavu. Hm…zašto? Kao da mislim da ću je zaista i moći popiti vruću!

Sjeli smo se u kutak gdje na zidu vise raznobojni cvjetići i trepću zidne lampice, uvalila se  u puder roza fotelju i mislim se kako će uskoro imati otiske prstića mojih klinaca od divne tamne čokolade s tog Kinder donuta koji upravo stiže do nas…. Kava mi još nije ni stigla, a dečko je već pojeo sve kuglice sa krafni, curka je negodovala bratovom pohlepom za tim istim kuglicama, a ja više ne sjedim zavaljeno već ordiniram okolo pokušavajući ostaviti dojam da u potpunosti vladam situacijom. Ljubazno osoblje mi prilazi u pomoć i donosi malenima šarene bombone, bojanke, flomiće i ine stvari kako bi ja mogla srknuti kavu i progutati donut. Ili su se sažalile nad mojom sudbinom ili su ipak zaključile kako je lakše oprati tu divnu puder roza foteljicu od bojice nego li od čokolade. 🙂

  

Moja divna Miss lemon pie krafnica je nestala u hipu. Prljavih vlažnih maramica bilo je po podu i stolu, prolili smo vodu i sok ali at the end mogu reći kako je naš prvi solo izlazak u kafić bio i više nego iznad svih mojih očekivanja. Bitno je bez obzira na sve scenarije uz proliveno piće i povremene dernjave klinaca sve okrenuti na zabavu. I nešto što sam mislila da će mi biti strašno naporno, pretvoriti u igru koja je ništa drugo nego samo to – igra sa dvoje znatiželjnim bebulinaca.

Marija xoxoOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.